Hinnasto

Akupunktio 60min

Akupunktioneulahoito, jossa tarvittaessa myös moksausta/lämpöhoitoa tai kuivakuppausta.

59€

Kuivakuppaushieronta 60min

Hoito aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja hermoratoja. Erinomainen lihaksien jumitiloissa ja aineenvaihdunnan ongelmissa. Sisältää tarpeen mukaan myös moksausta/lämpöhoitoa.

59€

Vyöhyketerapia 60min

Jalkapohjassa olevien vyöhykkeiden käsittely painellen ja hieroen. Käytössä eteerinen öljy. Hoitomenetelmä on kehoa ja sen toimintoja vahvistava ja tasapainottava, ongelmia ja epätasapainitiloja hoitava sekä kehon jännityksiä poistava. Esim. stressin, hormonaalisten ongelmien, lihasjännitysten, ruuansulatusongelmien ja unettomuuden lievittämiseen.

59€

Vagushermohieronta 60min

Vagushermohieronnassa lähdemme aktivoimaan autonomista hermostoa kevyillä otteilla pään, kaulan, korvien, vatsan ja lantion alueelta. Hoito sisältää kevyttä mobilisoivaa rentouttavaa manuaalista käsittelyä sekä hengitysharjoituksia. Hoito tehdään vaatteet päällä selinmakuulla. Hoitoon on hyvä olla rennot kiristämättömät vaatteet päällä. Hoidolla voidaan saada helpotusta erilaisiin kehon stressitiloihin kuten kireiden lihasten helpottamiseen, jännittyneisyyteen, migreeniin, ruuansulatusongelmiin, univaikeuksiin, rauhattomuuteen, kipeisiin niska ja hartialihaksiin, jne. Hoidolla pyritään aktivoimaan parasympaattista hermoa, jolla autetaan kehoa siirtymään palautumisen tilaan, jolloin keho voi alkaa rentoutua ja parantua. Hoitoon voidaan yhdistää tarvittaessa myös akupunktiota tai rentouttavaa niskahartian seudun hierontaa.

59€

Vyöhyketerapia + Akupunktio 90min

Akupunktioneulahoito, jonka jälkeen tehosteena ja ekstrarentouttajana jalkapohjissa olevien vyöhykkeiden käsittely.

79€

Akupunktio + Hieronta 90min

Akupunktioneulahoito ja rentouttava perinteinen/urheilu hieronta. Erittäin hyvä yhdistelmä esim. selän alueelle, ylä- ja alaraajojen alueelle.

79€

Hieronta

Hieronnalla pyritään huoltamaan lihaksia, lievittämään kipua sekä helpottamaan yleistä rentoutumista. Tarjoan perinteistä/urheiluhierontaa.

Hieronta 45 min. 45 €

Hieronta 60 min. 59 €

Hieronta 75 min. 69 €

Hieronta 90 min. 79 €  


Sarjahoito 3 x 60min, yht. 165€ (55€/kerta), Sarjahoito 5 x 60min yht. 250€ (50€/kerta)

Sarjahoito 3 x 90min, yht. 225€ (75€/kerta), Sarjahoito 5 x 90min, yht.350€ (70€/kerta)


Saatavilla myös lahjakortteja! Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi summalle tai voit maksaa valmiiksi tietyn palvelun, josta tiedät lahjansaajan ilahtuvan. Lahjakortin voit ostaa suoraan ajanvarausjärjestelmän kautta, jonka voit tulostaa itse tai soittaa ja laittaa viestiä ja hakea fyysisen lahjakortin hoitolasta.

Maksutavat

Palveluni voit maksaa etukäteen varausjärjestelmän kautta tai paikanpäällä pankkikortilla, käteisellä, Smartumilla, Ederedillä tai Epassi-sovelluksella. Tervetuloa!

Varaa aikasi sähköisellä ajanvarauksella turvallisesti.