Hinnasto

Akupunktio 60min

Akupunktioneulahoito, jossa tarvittaessa myös moksausta/lämpöhoitoa tai kuivakuppausta.

Hoitosarja: 3 kertaa 150€ (50€/kerta)

55€

Kuivakuppaushieronta 60min

Hoito aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja hermoratoja. Erinomainen lihaksien jumitiloissa ja aineenvaihdunnan ongelmissa. Sisältää tarpeen mukaan myös moksausta/lämpöhoitoa.

Hoitosarja: 3 kertaa 150€ (50€/kerta)

55€

Vyöhyketerapia 60min

Jalkapohjassa olevien vyöhykkeiden käsittely painellen ja hieroen. Käytössä eteerinen öljy. Hoitomenetelmä on kehoa ja sen toimintoja vahvistava ja tasapainottava, ongelmia ja epätasapainitiloja hoitava sekä kehon jännityksiä poistava. Esim. stressin, hormonaalisten ongelmien, lihasjännitysten, ruuansulatusongelmien ja unettomuuden lievittämiseen.

Hoitosarja: 3 kertaa 150€ (50€/kerta)

55€

Vyöhyketerapia + Akupunktio 90min

Akupunktioneulahoito, jonka jälkeen tehosteena ja ekstrarentouttajana jalkapohjissa olevien vyöhykkeiden käsittely.

Hoitosarja: 3 kertaa 210€ (70€/kerta)

75€

Energeettinen jäsenkorjaus + Akupunktio 90min

Energeettisellä jäsenkorjauksella voidaan hoitaa pehmeästi ja kivuttomasti asentovirheitä ja kiputiloja, ennen akupunktiota se rentouttaa ja tehostaa hoitotulosta.

Hoitosarja: 3 kertaa 210€ (70€/kerta)

75€

Akupunktio + Hieronta 90min

Akupunktioneulahoito ja rentouttava perinteinen/urheilu hieronta. Erittäin hyvä yhdistelmä esim. selän alueelle, ylä- ja alaraajojen alueelle.

Hoitosarja: 3 kertaa 210€ (70€/kerta)

75€

Hieronta

Hieronnalla pyritään huoltamaan lihaksia, lievittämään kipua sekä helpottamaan yleistä rentoutumista. Tarjoan perinteistä/urheiluhierontaa.

Hieronta 45 min. 45 €

Hieronta 60 min. 55 €

Hieronta 75 min. 65 €

Hieronta 90 min. 75 €  


Myös kotikäynti mahdollisuus, jossa lisätään 50 % palvelun hintoihin. Matkan ollessa yli 20km lisätään kilometrikorvaus. Ajanvaraus kotikäynteihin puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Saatavilla myös lahjakortteja! Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi summalle tai voit maksaa valmiiksi tietyn palvelun, josta tiedät lahjansaajan ilahtuvan. Lahjakortin voit ostaa suoraan ajanvarausjärjestelmän kautta, jonka voit tulostaa itse tai soittaa ja laittaa viestiä ja hakea fyysisen lahjakortin hoitolasta.

Maksutavat

Palveluni voit maksaa etukäteen varausjärjestelmän kautta tai paikanpäällä pankkikortilla, käteisellä, Smartumilla, Ederedillä tai Epassi-sovelluksella. Tervetuloa!

Varaa aikasi sähköisellä ajanvarauksella turvallisesti.