Aloha Akupunktur

Aloha!

Hej du vackra och värdefulla människa, känner du behov av att behandla smärta, stärka immuniteten, hormonella eller matsmältningsproblem etc. eller på annat sätt bara för avkoppling och för att upprätthålla och främja hälsa.


Jag erbjuder kompletterande behandlingsmetoder som kan mildra fysiska och psykiska besvär. Då kroppen kommer i obalans till exempel på grund av yttre faktorer, traumatiska upplevelser, mängd av fysisk aktivitet, reagerar kroppen på detta genom att uppvisa olika symptom. Detta är kroppens sätt att kräva en förändring i levnadssätt, diet och tankesätt. Speciellt dessa livets "utmaningar" har en väldigt stor potential för en bättre självförståelse och kan leda till en förändring mot ett lyckligare och mera balanserat liv.

Låt oss välja rätt behandling eller kombination av behandlingar för dig just nu, kontakta oss!!

Mina tjänster

Jag erbjuder akupunkturbehandling enligt traditionell kinesisk medicin, naturliga behandlingar och massage

Akupunktur

En mångsidig behandlingsmetod för olika fysiska och psykiska sjukdomar och smärtor. Dessutom är det en utmärkt behandlingsmetod för att stödja förstärkning av immuniteten. Vid behov inkluderar akupunktur även moxing eller torr koppning

Massage

Massage syftar till att underhålla musklerna, lindra smärta och underlätta allmän avslappning. Jag erbjuder traditionell massage och torr koppningsmassage.


Naturbehandlingar

Jag erbjuder Energetisk ledkorrigering, Energiterapi, Torrkoppningsmassage, Zonterapi, vilka fungerar som utmärkta medel för avkoppling mitt i vardagens jäkt.

Kontakta oss om du behöver hjälp med att välja behandling!

Mina behandlingar är alltid personligt utformade och vad du är redo att ta emot i denna stund.

Tjänster

Akupunktur 60-75 min.

Akupunkturnålsbehandling, moxing/värmebehandling vid behov

Behandlingsserie: 3 gånger 150€ (50€/gång)

55€

Torrkoppmassage 60min

Behandlingen aktiverar ämnesomsättning, blodcirkulation och nervbanor. Utmärkt i muskelstopp och metaboliska problem. Inkluderar även moxing/värmebehandling efter behov.

Behandlingsserie: 3 gånger 150€ (50€/gång)

55€

Energetisk ledskorrigering + Akupunktur 90min.

Energetisk ledkorrigering kan användas för att behandla posturala fel och muskuloskeletal smärta, förutom att den dessutom hjälper att slappna av och förbättra effekten av akupunktur

Behandlingsserie: 3 gånger 210€ (70€/gång) 

75€

Zonterapi 60min

Behandling av zoner på fotsulan med tryck och massage. Eterisk oljor används. Behandlingsmetoden stärker och balanserar kroppen och dess funktioner och eliminerar spänningar i kroppen. T.ex. för att lindra stress, hormonella problem, muskelspänningar, matsmältningsproblem och sömnlöshet

Behandlingsserie: 3 gånger 150€ (50€/gång) 

55€

Zonterapi + Akupunktur 90min

Akupunkturnålterapi som kompletteras med behandling av zoner på fotsulorna 

Behandlingsserie: 3 gånger 210€ (70€/gång) 

75€

Massage

Massage syftar till att underhålla musklerna, lindra smärta och underlätta allmän avslappning. Jag erbjuder traditionell massage och torr koppningsmassage.

Massage 45 min. 45 €

Massage 60 min. 55 €

Massage 75 min. 65 €

Massage 90 min. 75€

Avbokning av bokad tid: kostnadsfritt 24 timmar före, därefter debiteras priset för behandlingen. Avbokning av en online-tid på mindre än 24 timmar endast via telefon, sms eller e-post.