Aloha Akupunktur

Aloha!

Hej du vackra och värdefulla människa, känner du behov av att behandla smärta, stärka immuniteten, hormonella eller matsmältningsproblem etc. eller på annat sätt bara för avkoppling och för att upprätthålla och främja hälsa.


Jag erbjuder kompletterande behandlingsmetoder som kan mildra fysiska och psykiska besvär. Då kroppen kommer i obalans till exempel på grund av yttre faktorer, traumatiska upplevelser, mängd av fysisk aktivitet, reagerar kroppen på detta genom att uppvisa olika symptom. Detta är kroppens sätt att kräva en förändring i levnadssätt, diet och tankesätt. Speciellt dessa livets "utmaningar" har en väldigt stor potential för en bättre självförståelse och kan leda till en förändring mot ett lyckligare och mera balanserat liv.

Låt oss välja rätt behandling eller kombination av behandlingar för dig just nu, kontakta oss!!

Mina tjänster

Jag erbjuder akupunkturbehandling enligt traditionell kinesisk medicin, naturliga behandlingar och massage

Akupunktur

En mångsidig behandlingsmetod för olika fysiska och psykiska sjukdomar och smärtor. Dessutom är det en utmärkt behandlingsmetod för att stödja förstärkning av immuniteten. Vid behov inkluderar akupunktur även moxing eller torr koppning

Massage

Massage syftar till att underhålla musklerna, lindra smärta och underlätta allmän avslappning. Jag erbjuder traditionell massage och torr koppningsmassage.


Naturbehandlingar

Jag erbjuder Acupunctur och Zonterapi, vilka fungerar som utmärkta medel för avkoppling mitt i vardagens jäkt.

Kontakta oss om du behöver hjälp med att välja behandling!

Mina behandlingar är alltid personligt utformade och vad du är redo att ta emot i denna stund.

Tjänster

Akupunktur 60min.

Akupunkturnålsbehandling med massage, moxing/värmebehandling eller torrkoppning vid behov.

59€

Torrkoppmassage 60min

I behandlingen ingår sportmassage och torrkoppning. Bahandlingen aktiverar ämnesomsättning, blodcirkulation och nervbanor. Utmärkt i muskelstopp och metaboliska problem. Inkluderar även moxing/värmebehandling efter behov.

59€

Zonterapi 60min

Behandling av zoner på fotsulan med tryck och massage. Eterisk oljor används. Behandlingsmetoden stärker och balanserar kroppen och dess funktioner och eliminerar spänningar i kroppen. T.ex. för att lindra stress, hormonella problem, muskelspänningar, matsmältningsproblem och sömnlöshet

59€

Massage av vagusnerven 60min

Vagusnervmassage startar vi genom att aktivera det autonoma nervsystemet med lätta grepp omhuvud, nacke, öron, mage och bäcken. I behandlingen ingår lätta, mobiliserande, avslappnande, manuella hanterings- och andningsövningar. Behandlingen görs med kläderna på när du ligger på rygg. Det är bra att ha bekväma kläder på sig för behandlingen. Behandlingen kan ge lindring av olika stresstillstånd i kroppen, såsom lindring av spända muskler, spänningar, migrän, matsmältningsproblem, sömnsvårigheter, rastlöshet, ömma nack- och axelmuskler m.m. Vagusnerven reglerar funktionen hos alla inre organ och är därför den viktigaste nerven i kroppen för avslappning och återhämtning. Behandlingen syftar till att aktivera den parasympatiska nerven, som hjälper kroppen att gå in i ett tillstånd av återhämtning, vilket gör att kroppen kan börja återhämta sig, slappna av och läka. Vid behov kan behandlingen även kombineras med akupunktur eller avslappnande nack- och axelmassage.

59€

Zonterapi + Akupunktur 90min

Akupunkturnålterapi som kompletteras med behandling av zoner på fotsulorna. En mycket bra kombination för att lindra t. ex matsmältnings-, metabola och hormonella problem eller sömnlöshet. 

79€

Akupunktur + Massage 90min

Akupunkturnålsbehandling och avslappnande traditionel/ sportmassage. En mycket bra kombination för tex ryggområdet.

79€

Massage

Massage syftar till att underhålla musklerna, lindra smärta och underlätta allmän avslappning. Jag erbjuder traditionell/sportmassage.

Massage 45 min. 45 €

Massage 60 min. 59 €

Massage 75 min. 69 €

Massage 90 min. 79€


Seriebehandling 3 x 60min, totalt 165€ (55€/gång), Seriebehandling 5 x 60min totalt 250€ (50€/gång)

Seriebehandling 3 x 90min, totalt 225€ (75€/gång), Seriebehandling 5 x 90min, totalt 350€ (70€/gång)


Om du inte vet vilken typ av behandling du behöver boka en 1 timmes massagesession I början av besöket sker en första intervju och vid behov basprov (t.ex. rörlighet, smärta, styrka). Utifrån dessa föreslås den lämpligaste behandlingsformen som kan kombineras med till exempel akupunktur, sjukgymnastik eller zonterapi.