Energiahoito


Energiahoito on lempeä ja luonnollinen tapa hoitaa ihmistä tai eläintä, jolla tasapainottaa kehon tukkeutunutta energiavirtausta. Energiahoito on ympärillämme olevan maailmankaikkeudellisen elämänenergian kanavoimista hoitajan käsien kautta hoidettavaan.

Energiahoito perustuu samaan periaatteeseen kuin akupunktio, mutta hoidossa ei käytetä neuloja. Energiahoidossa kuten myös akupunktiossa hoidon ajatus perustuu siihen, että ihmisessä virtaa energiaa Chi, Ki, jne., joka meidät pitää elossa. Ihminen on terve kun hänen energia pääsee virtaamaan vapaasti kehossa. Energian tukkeutuessa kuten onnettomuuden, tunneperäisen traumojen, huonojen elintapojen, kuona-aineiden kertymisen seurauksena energiankierto voi jäädä vajaaksi tai tukkeutua kokonaan tietyllä alueella. Tämän seurauksena kehoon syntyy kroonista stressiä jossa fyysinen keho alkaa yleensä oireilla erilaisin tavoin.  

Energiahoito on kroonisen stressin ja jännitystilojen purkua, jossa vaikutetaan autonomiseen hermostoon kautta kroonisen sympaattisen hermoston aktivaatiotilan purkamiseen. Kun keho poistuu kroonisesta stressitilasta, kehon oma paranemisjärjestelmä parasympaattinen hermosto alkaa aktivoitua ja oireet helpottaa. 

Energiahoito sopii monenlaisiin niin fyysisiin kipuihin ja sairauksiin, psyykkisiin kuin henkisiin vaivoihin. Se on myös erittäin hyvä menetelmä vahvistamaan kehoa ja immuunijärjestelmää. Suositeltavaa olisi ottaa 3-5 kerran hoitosarja 1 x viikossa, näin energiahoidon vaikutus menee syvemmälle kehoon.

Hoito kestää 75 min, johon kuuluu alku- ja loppukeskustelu. Hoidossa käydään läpi fyysisen kehon asentovirheiden mittaaminen - energeettinen jäsenkorjaus, tarvittaessa paikallisen kivun hoito. Energiakehon energiakentän ja chakrojen puhdistus. Tunnekehon hoidossa juurisyiden selvittäminen ja hoitaminen. Hoito tehdään osin seisaaltaan sekä hoitopöydällä vaatteet päällä. Pukeudu niin, että sinulla mukavat vaatteet päälle. 

Energiahoitoa edeltävinä päivinä ja sen jälkeen on hyvä juoda vettä tavanomaista runsaammin. 


Tällä hetkellä energiahoitojen tekeminen pienellä tauolla, tulossa lähiaikoina uudelleen palveluihin.

Energiahoito on tehokas ja pehmeä koko kehon hoitomuoto.