Prislista

Akupunktur 60-75min

Akupunkturnålsbehandling med moxing/värmebehandling eller torrkoppning vid behov.

Behandlingsserie: 3 gånger 150€ (50€/gång) 

55€

Torrkoppmassage 60min

Behandlingen aktiverar ämnesomsättning, blodcirkulation och nervbanor. Utmärkt i muskelstopp och metaboliska problem. Inkluderar även moxing/värmebehandling efter behov. 

Behandlingsserie: 3 gånger 150€ (50€/gång) 

55€

Energetisk ledkorrigering + akupunktur 90min

Energetisk ledskorrigering kan användas för att behandla posturala fel och smärttillstånd. Då den utförs före akupunkturbehandligen slappnar kroppen av, vilket förbättrar behandlingsresultatet.

Behandlingsserie: 3 gånger 210€ (70€/gång) 

75€

Zonterapi 60min

Behandling av zoner på fotsulan med tryck och massage. Eteriska oljor används. Behandlingsmetoden stärker och balanserar kroppen och dess funktioner, behandlar problem med obalans i kroppen och eliminerar spänningar. Lämpar sig till exempel för behandling av stress, hormonella problem, muskelspänningar, matsmältningsproblem och sömnlöshet.

Behandlingsserie: 3 gånger 150€ (50€/gång) 

55€

Zonterapi + Akupunktur 90min

Akupunkturnålterapi, följt av behandling av zoner på fotsulorna.

Behandlingsserie: 3 gånger 210€ (70€/gång) 

75€

Massage

Massage syftar till att underhålla musklerna, lindra smärta och underlätta allmän avslappning. Jag erbjuder traditionell massage och torr koppningsmassage.

Massage 45 min. 45 €

Massage 60 min. 55 €

Massage 75 min. 65 €

Massage 90 min. 75€


Det finns också möjlighet till ett hembesök, där 50% läggs till priserna på tjänsten. Om avståndet är mer än 20 km tillkommer en kilometerersättning. Boka tid för hembesök via telefon, sms eller e-post.

Presentkort finns också! Du kan köpa ett presentkort för det belopp du väljer, eller så kan du förskottsbetala för en specifik tjänst som du vet att presentmottagaren kommer att bli glad för. 

Betalningsmetoder

Du kan betala för min tjänster på platsen med bankkort, kontanter, Mobilepay, Smartum, Edenred, Pivo eller Epassi-applikation.

Boka din tid säkert med online bokningssystemet