Prislista

Akupunktur 60min

Akupunkturnålsbehandling med massage, moxing/värmebehandling eller torrkoppning vid behov.

59€

Torrkoppmassage 60min

I behandlingen ingår sportmassage och torrkoppning. Behandlingen aktiverar ämnesomsättning, blodcirkulation och nervbanor. Utmärkt i muskelstopp och metaboliska problem. Inkluderar även moxing/värmebehandling efter behov. 

59€

Zonterapi 60min

Behandling av zoner på fotsulan med tryck och massage. Eteriska oljor används. Behandlingsmetoden stärker och balanserar kroppen och dess funktioner, behandlar problem med obalans i kroppen och eliminerar spänningar. Lämpar sig till exempel för behandling av stress, hormonella problem, muskelspänningar, matsmältningsproblem och sömnlöshet.

59€

Massage av vagusnerven 60min

Vagusnervmassage startar vi genom att aktivera det autonoma nervsystemet med lätta grepp omhuvud, nacke, öron, mage och bäcken. I behandlingen ingår lätta, mobiliserande, avslappnande, manuella hanterings- och andningsövningar. Behandlingen görs med kläderna på när du ligger på rygg. Det är bra att ha bekväma kläder på sig för behandlingen. Behandlingen kan ge lindring av olika stresstillstånd i kroppen, såsom lindring av spända muskler, spänningar, migrän, matsmältningsproblem, sömnsvårigheter, rastlöshet, ömma nack- och axelmuskler m.m. Vagusnerven reglerar funktionen hos alla inre organ och är därför den viktigaste nerven i kroppen för avslappning och återhämtning. Behandlingen syftar till att aktivera den parasympatiska nerven, som hjälper kroppen att gå in i ett tillstånd av återhämtning, vilket gör att kroppen kan börja återhämta sig, slappna av och läka. Vid behov kan behandlingen även kombineras med akupunktur eller avslappnande nack- och axelmassage.

59€

Zonterapi + Akupunktur 90min

Akupunkturnålterapi, följt av behandling av zoner på fotsulorna. En mycket bra kombination för att lindra t. ex matsmältnings-, metabola och hormonella problem eller sömnlöshet.

79€

Akupunktur + Massage 90min

Akupunkturnålsbehandling och avslappnande traditionel/ sportmassage. En mycket bra kombination för tex ryggområdet.

79€

Massage

Massage syftar till att underhålla musklerna, lindra smärta och underlätta allmän avslappning. Jag erbjuder traditionell/sportmassage.

Massage 45 min. 45 €

Massage 60 min. 59 €

Massage 75 min. 69 €

Massage 90 min. 79€


Seriebehandling 3 x 60min, totalt 165€ (55€/gång), Seriebehandling 5 x 60min totalt 250€ (50€/gång)

Seriebehandling 3 x 90min, totalt 225€ (75€/gång), Seriebehandling 5 x 90min, totalt 350€ (70€/gång)


Presentkort finns också! Du kan köpa ett presentkort för det belopp du väljer, eller så kan du förskottsbetala för en specifik tjänst som du vet att presentmottagaren kommer att bli glad för. 

Betalningsmetoder

Du kan betala för min tjänster på platsen med bankkort, kontanter, Smartum, Edenred eller Epassi-applikation.

Boka din tid säkert med online bokningssystemet